MikiSileoni

Halla-ahon paniikki pienpuolueista.

Halla-ahon "hyökkäys" kansallismielisiä pienpuolueita vastaan oli ajoitettu tasan samaan ajankohtaan kuin viime kuntavaaleissakin jolloin Nuutti Hyttinen laitettiin tekemään se likainen työ. Ilmeisesti perussuomalaisten toimistolla on tarkkaan mietitty että noin 1-2 viikkoa ennen vaalipäivää on juuri sopiva aika tehdä se, jos se on tehtävä. Muutama juttu tuli itselläni tuosta tänään julkaistusta videosta mieleen. Ensinnäkin, valtapuolueet ovat jo omineet monia perussuomalaisten teemoja tähän vaalikampanjaan. Arvatkaapa alkavatko nämä hallituksessa oikeasti näitä ajamaan? Eivät todellakaan. Toiseksi, ääni perussuomalaisille on ääni kokoomukselle, demareille ja kepulle koska mitkään näistä puolueista eivät ota perussuomalaisia hallitukseen niin kauan kuin Halla-aho on puheenjohtajana. Siinä persut sitten ovat oppositiossa yhtä lailla kuin nytkin ilman todellista valtaa vaikuttaa mihinkään. Totuus on nimittäin se että vaikka perussuomalaiset olisivatkin Suomen suurin puolue, ei pääsyä ole hallitukseen joten ainoa järkevä äänestyspäätös on äänestää sitä, jonka ajatusmaailma on lähempänä omaa ja jonka vaaliteemat omat omia arvoja lähimpänä. Vain sillä tavalla saatte edustajan joka ajaa juuri teidän asioitanne. Olkoon se vaikka sitten keskustelun tasolla sillä kansanedustajan arvolla tälläkin on suurta merkitystä yhteiskunnallisesti katsottuna.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Käyttäjän ToniPihkola kuva
Toni Pihkola

Halla-aholla ei ole mitään velvollisuutta ajaa kilpailevien liikkeiden vaalivankkureita. Hän on perussuomalaisten puheenjohtaja.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Minulle se on selvää, että istuvista puolueista ei kukaan ole lähempänä niitä omia arvovalintojani ja en menisi protestiäänenä äänestämään jotakuta istuvista puolueista, sillä tiedän heidän pettävän aina.

Jätin eilen ääneni pienpuolueelle Piraateille. Sillä heidän ohjelmansa ovat sitä nykyaikaa, vanhojen puolueiden ohjelmat vanhanaikaisia.

Käyttäjän TeppoSyvril kuva
Teppo Syvärilä

Mä kävin tänään antamassa ääneni Piraateille myös.

Käyttäjän topira kuva
Topi Rantakivi

Ööh. Ennakkosensuuri on kiellettyä, ota se asetus pois päältä, jos haluat nähdä toisten kommentteja tai kannata sitten sitä totalitarismia.

Käyttäjän jjrposti kuva
Jari Räihä

Sileoni ja Ritala vaikuttavat asiasta varmoilta ja sangen yksimielisiltä.
Mistä tämä suuri viisaus ja ennustajanlahja kumpuaakaan..

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

Hehheh , vai paniikki pienpuolueista.

Kenenkään ei tarvitse panikoida niistä , vaikka ne itse näkevätkin vainoa ja uhkaa joka puolella ja väärinkohtelua ja ties mitä

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Laita linkki videosta niin voi tietää mistä on kysymys .

Toimituksen poiminnat