MikiSileoni

Eroa jo!

Tiedämme että ainoa syy siis miksi Oikeus elää  -mielenosoitus purettiin viime perjantaina oli se, että Helsingin lukuisten tapahtumien viikonloppuna poliisi ei pystynyt takaamaan luvattomasti maassa olevien turvallisuutta haluamallaan korostetulla laajuudella.


Arvioin että siinä vaiheessa kun ylikomisario Taposen alaiset ovat toimittaneet tilannearviot tulevasta viikonlopusta, ja siitä miten kerta kaikkiaan jokaiselle laittomalle mielenosoittajalle ei vaan riitä ihan ikiomaa erikoisyksikköä täydellä mellakkavarustuksilla takaamaan turvallisuutta, on ylikomissaari todennäköisesti reagoinut tietoon jotenkin kuuluisan Hitlerin bunkkeri kohtauksen omaisella tavalla. 

Siinä on varmasti menty ensin epäuskon kautta itkupotkuraivareihin tiedon välittäjiä kohtaan josta luontaisesti on siirrytty lopuksi totaaliseen murtumiseen väistämättömän edessä.


Poliisin siis kun nyt pitäisi ainakin teoriassa näyttää siltä että kantaväestönkin turvallisuutta pyritään takaamaan ja olihan viikonloppuna seksuaalivähemmistöjen oma Pride tapahtuma, joka varmasti aiheutti aikamoisen dilemman ylikomisarion mielessä.Sitä kun piti myös niiden toisten, joiden uhripääoma on lähes yhtä korkealla kuin luvattomasti maassa olevilla turvallisuus taattava ylikorostetuilla toimilla. Helsinki siis vain ollut riittävän iso kahdelle hyve liputuksen kohteelle tällä kertaa.


Mitä voi sanoa Helsingin poliisista jonka tiedotus keskittyy usein vain propagandamaiseen tiedon välitykseen ruokkiakseen liberaalin punavihreän valtamedian loputonta nälkää väkivaltaisista kansallismielisistä ja laittomista turvapaikanhakijoista jotka eivät tekisi pahaa kärpäsellekään?


Miten voi luottaa poliisiin jos se rikkoo suomen kansalaisten perustuslaillisia oikeuksia koska liberaali kulttuuri ja vaikuttaja mafia ei pidä siitä että liikkumisvapaus on kaikkien suomalaisten oikeus?


Voiko poliisia enää kunnioittaa kun se pelkästään myötäilee ja nöyristelee entistä röyhkeämpien vaatimuksien edessä joita laittomat ja heidän edustajansa esittävät?


Helsingin poliisi tilannejohtajineen sekä ylikomisario Taponen ovat epäonnistuneet täydellisesti siitä lähtien kun laittomien turvapaikanhakijoiden annettiin järjestää oma mielenosoitus keskellä Helsinkiä. Kansalaisten luottamus poliisiin on nyt rikottu vakavasti jatkuvilla perusoikeuksien kaventamisilla sekä aggressiivisella ja provosoivalla käytöksellä jolla on onnistuttu vain kääntämään ihmiset toisiaan vastaan.


Ylikomisarion virka ei ole mikään ikuisuus virka jossa lukuisten epäonnistumisten jälkeenkin istutaan ilman seuraamuksia. Näen siis ainoana järkevänä ratkaisuna Taposen erottamisen jos hän ei itse ymmärrä sitä tehdä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Hannu Töyri

Voi kun tuo Taponen parka ei ole ainut, vaan näitä surkuhupaisia poliisjohtajia ja ihan valtakunnan tasolla on saanut myötähäpeää tuntien katsella pidempääkin. Ymmärränhän minä, että poliittisilla päättäjillä pitää olla sanansa sanottavana poliistoimen linjauksissa, mutta tästä on tullut farssi.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Ylikomisario ilmeisesti eläköitymässä, joten lähtee ilman irtisanomista. Jos on osannut valita milloin eläköityy 58 tai > jotain.

Käyttäjän AriTero kuva
Ari Tero

Ylikomisario ilmeisesti eläköitymässä, joten lähtee ilman irtisanomista. Jos on osannut valita milloin eläköityy 58 tai > jotain.

Toimituksen poiminnat