MikiSileoni

Vihervasemmisto- se tolkuton vaihtoehto.

Kerta kerran jälkeen käy selväksi, ettei kulttuurimarxistisen arvomaailman edustajien kanssa voi käydä älykästä maahanmuuttoon liittyvää keskustelua. Viimeisimmät pohjat vetää entinen Helsingin Vasemmistoliiton puheenjohtaja sekä Soldiers of Odin tavaramerkin rekisteröinnistä haaveillut valkoisia heteromiehiä raivoisasti vihaava feministi Riikka Yrttiaho viimeisimmässä Helsingin sanomien blogissaan.

Reilu vuosi sitten Juri Parestskoi julkaisi suuren suosion saavuttaneen kirjoituksensa tolkun ihmisistä määritellen kahden ääripään väliin suuren joukon ihmisiä jotka eivät kuulu kumpaankaan ryhmään. Käytännössä välittömästi kirjoituksen jälkeen alkoivat erinäiset kansallisen itsemääräämisen vastustajat, feministit, populistiset vihervasemmistopoliitikot, islamofiilit, open borders- aktivistit ja ylipäänsä kaikki suomalaisuutta vihaavat tahot vastustamaan ajatusta määritelmää kahdesta ääripäistä. Ikään kuin esimerkiksi täysin rajoittamatonta maahanmuuttoa hyväksyvälle mielipiteelle ei vastaavasti löytyisi kaikenlaista maahanmuuttoa vastustavaa.

Vaikka eihän kyse ole, asian ytimeen kuin päästään siitä. Kyse on eri kielestä vaikka samasta asiasta puhutaankin. Ääri suvaitsevaiset ovat luoneet itselleen uusiokielen,jossa esimerkiksi ihmisoikeus on synonyymi kenen tahansa kolmannesta maailmasta saapuvan henkilön rajattomalle oikeudelle muuttaa pysyvästi suomeen täydellä ylläpidolla, ja kaikki jotka vastustavat tällaista, vastustavat ihmisoikeuksia. Näin ollen nämä itseään ainoina tiedostavina pitävät ihmiset, eivät voi sitten mitenkään olla ääripäätä vaikka jokainen, punavihreän kuplan ulkopuolelta sisään katsova näkee ajatusmallin järjettömyyden.

Suomalaisuutta ja suomalaisia ihmisiä vihaavien ns. suvaitsevien henkilöiden kanssa ei voi käydä järkiperäistä keskustelua niin pitkään kun nämä taistolaisten henkiset jälkeläiset pysyvät omissa ahdasmielisissä piireissään tulkiten ulkopuolisten sanoja itse määrittelemillä termeillänsä. Joka kerta kulttuurimarxistin kanssa keskustellessani törmään tiiliseinään jossa jokainen sanani tulkitaan täysin mielivaltaisesti joksikin muuksi kuin mitä se loogisen ajatusmallin mukaisesti on.

Julkista keskustelu kulttuuria ylläpitävän pääkaupunki painotteisen punavihreän valtamedian taktiikkaan on jo pitkään kuulunut pelolla hallitseminen, tämä on vuosien varrella ottanut niin tiukan otteen suuresta osasta politiikoista ja oikeusjärjestelmästämme että harva kansallismielinen ihminen enää uskaltaa käydä omalla nimellänsä minkäänlaista julkista keskustelua.

Kun kansallismielistä poliitikkoa nimitellään, uhkaillaan tai painostetaan, mediaa ei aihe voisi vähempää kiinnostaa. Kun vastaavasti somalitaustainen poliitikon alku kokee saman, nostaa media hänet pyyteettömästi sananvapauden sankariksi.

Helsingin Rautatientorilla on kaksi leiriä. Toista, open borders- leiriä ylläpitävät yksityishenkilöt, järjestöt ja seurakunnat joiden mielestä suomalaisuus on hävettävää ja rajat kansallisvaltioiden välillä ovat keinotekoisia.

He haluavat tuhota kansallisen identiteettimme ja turvallisuutemme rajoittamattomalla ja massiivisella kansanvaelluksella maahamme. He haluavat mitätöidä raiskattujen suomalaisnaisten- ja lasten kärsimykset paitsi jos tekijänä on suomalainen mies. He haluavat rikkoa lakejamme ja hyväksikäyttää hyväntahtoisuuttamme ääriajattelullaan niin, että meidän jälkeläisemme tulevat olemaan lopulta vähemmistönä omassa maassamme.Heidän mielestään länsimaalaisen kulttuurimme on hyväksyttävä vieraiden kulttuureista ne iljettävimmätkin piirteet ja lopulta integroiduttava osaksi islamilaista kulttuuria.

Toinen leiri, Suomi-Maidan haluaa säilyttää maamme itsemääräämisoikeuden sekä kansallisen identiteettimme. Se haluaa ylläpitää naisten- ja lasten ihmisoikeuksia, se haluaa taata omille kansalaisilleen parhaat mahdolliset eväät turvalliseen, tasa-arvoiseen ja hyvinvoivaan elämään ja vaatii lakien noudattamista sekä sanavapauden vaalimista. Kaikki nämä ovat terveen ja edistyksellisen oikeusvaltion edellytyksiä ja tolkun ihmisten ajatuksia.

Kakkonen aikoinaan sanoi valtiopäivän avajaisissa että perustavoitteemme on huolenpito kansalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Vain kierolla mielellä näistä arvoista saa ääripään aikaiseksi jollei itse sellaista edusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat